Om

Hvem er jeg


Jeg er uddannet cand. psych. fra Københavns universitet i   2015 og siden autoriseret af Psykolognævnet. Jeg har en mastergrad i Organisationspsykologi fra Roskilde Universitet og er internationalt certificeret coach


Jeg  har en bred klinisk erfaring fra privat praksis hvor jeg har haft individuelle og gruppeforløb for voksne. Jeg har en mangeårig baggrund fra det private erhvervsliv som leder, projektleder og konsulent i større danske og  internationale virksomheder.

Erhvervspsykolog

Jeg har specialiseret mig i organisationspsykologi (MPO) og har 20 års praktisk erfaring med udvikling af mennesker og virksomheder, gennem lederudvikling, og ledelse af større organisationsforandringer, fusioner og udviklingsprojekter, både som intern leder og ekstern konsulent. Jeg har særligt erfaring med at arbejde i og med større internationale virksomheder, og arbejder lige ubesværet på dansk og engelsk. Jeg har erfaring med etablering og ledelse af virtuelle teams og organisationer. Jeg er medlem af Organisations Psykologisk Selskab og flere netværksgrupper.

Klinisk psykolog

Jeg er uddannet psykolog fra Københavns Universitet (cand. psych.) og autoriseret af Psykolognævnet. Jeg har gennem tiden opnået en bred erfaring  med psykologisk rådgivning, samtaleterapi og behandling af kliniske psykologiske lidelser. Jeg er medlem af Dansk Psykolog Forening, og arbejder i overenstemmelse med Etiske retninglinier for psykologer. Jeg modtager  regelmæssig supervision af erfaren og specialiseret supervisor. Som klinisk psykolog arbejder jeg primært med udgangspunkt i Kognitiv Adfærdsterapi, Compassion Focused Therapy og Acceptance Commitment Therapy i behandling.

Med mennesker på arbejde

"Jeg har været med mennesker på arbejde, i 20 år og for mig er arbejdslivet en naturlig del af det enkelte menneskes liv og de problematikker, der opstår undervejs. Derfor er det min erfaring, at man sjældent kan rådgive og behandle psykologisk uden at have denne del med"

TELEFON

+45 50311881Copyright © All Rights Reserved